Okrug Gornji, Copacabana strand Kroatië

Okrug Gornji is de grootste stad op het eiland Ciovo en op slechts 3 km van de stad Trogir en gelegen aan de westkant van het eiland. Okrug Gornji in Dalmatië (Kroatië) is vooral door het beroemde Copacabana strand, de afgelegen baaien met zijn vele moderne vakantiehuizen en appartementen, uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische plaatsen van Dalmatië. Of u nu een rustige vakantie wilt doorbrengen met uw familie op het strand, of met uw partner meer op zoek bent naar culturele hoogtepunten, of gewoon weer eens samen met uw vrienden wilt genieten, Okrug Gornji is een centraal gelegen en daarmee de perfecte bestemming aan de Kroatische Adriatische Zee.

Vanwege het milde mediterrane klimaat, de rijke subtropische vegetatie en de talloze kleine baaien, de kristalheldere zee en haar 2670 zonuren per jaar is Okrug Gornji een interessante bestemming.
Op het eiland Ciovo en in het bijzonder in Okrug Gornji zijn er talrijke, prachtige kiezelstranden die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen. 

Het beroemdste strand van het eiland is het 2 km lange Copacabana strand van Okrug Gornji. Door de vele bars, restaurants en sportmogelijkheden, verschilt het Copacabana strand duidelijk van de andere stranden op het eiland Ciovo. Wie liever op zoek is naar een beetje meer rust, vindt deze plek in een van de vele verborgen baaien. Als u actief wilt zijn tijdens uw vakantie, krijgt u op het eiland Ciovo ook waar voor uw geld. Diverse watersporten worden aangeboden, met kleine bootjes kunt u excursies maken naar afgelegen baaien en andere eilanden.

Kroatië excursies, tickets en bezienswaardigheden