Kroatië Trogir hotels, appartementen en campings

Stel je die eerste ochtend Hotel Tragos in Trogir eens voor. Eerst word je wakker in een 18e-eeuws Barokpaleis, vervolgens ontbijt je in een oude wijnkelder en zodra je de stad in loopt wordt het alleen maar mooier! Kleine knusse straatjes, af en toe een voorstelling van het leven zoals het vroeger was.





Camping Rožac is een gezellige familiecamping op het eiland Ciovo, dat door een brug verbonden is met Trogir. De voorzieningen van Camping Rožac · Animatie • Miniclub • Speeltuin Nog enkele voorzieningen: • Restaurant • Bar · Wasmachines Uw verblijf op Camping Rožac Op de camping verblijft u in modern ingerichte mobilhomes, alle op een steenworp van zee en het strand omringd door mediterrane vegetatie.






Prachtig mooie terrascamping aan zee! Camping Vranjica Belvedere ligt in het sfeervolle Seget Vranjica / Trogir waar heerlijk verse Kroatische gerechten en oogstrelend natuurschoon je zintuigen prikkelen. Kies voor deze tot in de puntjes verzorgde familiecamping en start je dag met een frisse duik in het geweldige zwembad.




De stad Trogir is een parel aan de kust van Dalmatië in Kroatië, op slechts 27 km van de metropool Split. De stad Trogir is een populaire vakantiebestemming. De speciale charme en flair, heeft de stad Trogir te danken aan de Romeinen. Zij scheidden het oude centrum van de stad door een gracht van het vasteland. Als u tegenwoordig over de brug naar de binnenstad van Trogir gaat, begint de reis door de spannende geschiedenis van meer dan 2000 jaar oud. Strakke romantische straatjes leiden u naar de historische gebouwen en pleinen omlijst door een prachtige promenade.  De UNESCO heeft de gehele oude stad in 1997 als werelderfgoed verklaard. De aantrekkelijke stad stranden Medena en Pantan, de prachtige stranden en baaien van het eiland Ciovo en de naburige steden, in combinatie met spannende sportieve en recreatieve mogelijkheden zorgen voor onvergetelijke dagen aan zee.

Kroatië excursies, tickets en bezienswaardigheden