Naturisten campings Kroatië

Camping Polari, de camping direct aan zee met apart deel voor naturisten. De staanplaatsen liggen onder loof- of naaldbomen, op terrassen of op open plekken. Centraal op het terrein is een fraai zwembadencomplex met een grote waterspeeltuin. Het aangrenzende strand, overwegend rots- en grind, loopt tamelijk snel in zee af.





Camping Arena Kažela is een geliefd kampeerterrein op een idyllische locatie in het zuiden van Istrië, Kroatië. De grote camping staat bekend om zijn twee kilometer lange strand, grote staanplaatsen en aparte kampeergedeelte voor naturisten.




Naturistenpark en Camping Koversada ligt ten zuiden van het vissersdorp Vrsar en is voor een gedeelte autovrij. Op een via een brug te bereiken eiland zijn auto’s niet toegestaan en kun je alleen in een tent kamperen. De rest van het kampeerterrein ligt tegen een heuvel op het vasteland. 





Solaris Camping Resort, de uitgestrekte naturistencamping met veel struiken en bomen ligt aan de kust, naast een vakantiepark. De staanplaatsen zijn grotendeels afgebakend door lage heggetjes en bevinden zich onder steeneiken of op een open veld. 





Het Istra Premium Camping Resort is van alle gemakken voorzien en biedt voor het hele gezin genoeg plezier en ontspanning. De omgeving van Funtana biedt bovendien veel plezier, ontspanning en prachtige plekken om door jou ontdekt te worden.





Camping Kanegra deels naturistencamping omringd door groene vegetatie en direct gelegen aan de zee. De kampeerplaatsen liggen op het naturistendeel langs de kust en kijken uit op de baai. In het aangrenzende bungalowpark zijn de animatie en sportfaciliteiten. Dit gedeelte en deze faciliteiten zijn alleen gekleed toegankelijk. 




Camping Kovacine de terrassencamping met apart naturistendeel ligt in een olijfboomgaard, een dennenbos en dicht bij de zee. De vaste plaatsen liggen apart. Een deel van de tentplaatsen is autovrij. Er zijn begeleide fiets-, boot- en duiktochten, een bootkraan en oplaadpunten voor elektrische auto's.

FKK-Camping Valalta, de licht glooiende naturistencamping ligt op een schiereiland. De vaste plaatsen liggen deels apart. Er zijn een haven, eetgelegenheden, een wellnesscentrum, meerdere zwembassins en een avonturenminigolf. Op de camping is een ook een met zeewater gevulde lagune.



Acht kilometer ten noorden van de grote stad Porec ligt de naturistencamping Naturist Camping Ulika. Je bent hier in Istrië, aan de westkust en bent de grenzen gepasseerd van Italië en Slovenië. Een camping zoals de naam aangeeft, alleen voor naturisten.

Kroatië excursies, tickets en bezienswaardigheden