Excursies Kroatië

 

Vanuit Split: dagtrip Nationaal park Krka met boottocht, vanaf €27,- p.p.

Maak een spannende dagtocht naar Nationaal Park Krka en bekijk mooie natuurlijke landschappen in Kroatië, inclusief een bezoek aan het middeleeuwse stadje Primošten.




Ontdek een perfect toevluchtsoord voor natuurliefhebbers in het hart van Dalmatië. Bewonder ontzagwekkende watervallen, doe mee aan een riviercruise en geniet van vrije tijd om te zwemmen in Primosten.



Bewonder de natuurlijke schoonheid van de nationale parken Kornati en Telašćica. Stop om te zwemmen en te verkennen. Geniet ook van een inbegrepen ontbijt en lunch.




Geniet van een unieke excursie naar Nationaal Park Kornati en natuurpark Telašćica. Passeer ongeveer 200 eilanden, zwem in een zoutmeer en bewonder de natuurlijke schoonheid van deze regio.





Ontdek het paradijselijke eiland Dugi Otok op deze kajaktour vanuit Zadar. Ontdek witte stranden, verborgen baaien en wilde natuur op deze leuke dag vol avontuur.





Slechts een uur rijden vanuit Dubrovnik vind je de kust van Montenegro; een naturlijke schoonheid en een fantastische mix van historische plekken. Ontdek een nieuwe cultuur en landschap op een korte trip vanuit de Kroatische kust.




Ga terug naar de natuur tijdens een kleine groep kajaktocht door de Mrežnica-kloof en peddel door een kloof die zo smal en diep is dat de zon slechts een paar uur per dag ondergaat. Bewonder de steile witte kliffen en koel af onder de watervallen van een waterval.




Ontdek de adembenemende schoonheid van het nationale park Krka op een 8-uur durende excursie vanuit Split. Je zwemt in kristalhelder water en bekijkt de 1e waterkrachtcentrale in Europa. Vaar over de Krkarivier en bewonder de Skradinski bukwatervallen.




Ervaar de schoonheid van de blauwe grot, een uniek natuurverschijnsel waar de zon een fonkelend blauw licht creëert. Zwem in een grot en geniet van de zon op ongerepte stranden. Entreetickets voor de grotten zijn niet inbegrepen.




Breng de dag door in de adembenemende schoonheid van de Dinarische Bergen op een 8-uur durende excursie naar de Plitvicemeren. Zie de terrasvormige meren en de kristalheldere watervallen die door een uitgestrekte en rijkelijk begroeide omgeving stromen.




Ervaar de vroeger glorie van de Mediterranée tijdens een dagtrip van Dubrovnik naar Montenegro. Je vaart langs de Adriatische kust en bekijkt een van de mooiste baaien ter wereld. Verken Kotors oude stad en het charmante Perast, alles in je eigen tempo.




Hierboven vindt u slechts een aantal excursie mogelijkheden in Kroatië, via deze link vindt u nog vele andere excursies.

Kroatië excursies, tickets en bezienswaardigheden