Kroatië Umag hotels, appartementen en campings

Meliá Istrian Villas for Plava Laguna, deze luxe villa’s hebben een rustige ligging op het Stella Maris Resort. Dit gedeelte van het resort is namelijk autovrij. Je wordt met een elektrische auto van de parkeerplaats naar je appartement gebracht. Eenmaal aangekomen bij je villa merk je dat je van je privacy kan genieten. 










's Morgens op het terras, van het nieuwe Sol Sipar for Plava Laguna, genieten van een ontbijtje. Uitzicht over de prachtige Adria. Vervolgens neervlijen op het plateaustrand voor de deur of aan het buitenbad. Na een dag ontspannen is Umag een perfecte locatie om een terrasje te pakken of door te gaan naar een van de beach clubs.











Het all-inclusive hotel Sol Aurora in Umag biedt een fantastische mogelijkheid om tot rust te komen en is direct aan het strand gelegen. Je hoeft je zeker niet te vervelen, want het hotel biedt activiteiten als tennis, badminton en fietsen. 








Moderne en comfortabele kamers die compleet gerenoveerd zijn. Daarmee verwelkomt Sol Umag for Plava Laguna haar gasten graag. Het hotel ligt direct aan het zandstrand, waar je heerlijk kunt relaxen.









Park Umag een fantastische familiecamping vlak over de grens met Kroatië. Theoretisch gezien kan je thuis ontbijten en drink je je nightcap op het terras van je stacaravan. Het centrum van Umag ligt op een kleine 6 kilometer.






Je hoeft je werkelijk waar geen dag te vervelen op het Stella Maris Resort in Umag. Tijdens de voorbereiding op de vakantie hoef je alleen maar te bepalen waar je wilt overnachten. Je hebt namelijk de keuze uit de classic (derde etage), superior (tweede etage) of premium (begane grond) appartementen. 




Voor de ultieme familievakantie zit je perfect bij Hotel Sol Garden Istra for Plava Laguna in Umag. Op het moment dat de kids zeggen: “Zijn we er al”, rijden jullie net de grens over met Kroatië en hoef je alleen nog maar te zeggen: “Ja, wij zijn er”.









Bij een verblijf in Hotel Meliá Coral for Plava Laguna ben je verzekerd van een heerlijk rustige vakantie. Het hotel is gebaseerd op het 'adults only' concept, waardoor je in alle rust kunt genieten van de luxe en de service welke geboden wordt door het vriendelijke personeel.











Camping Park Umag Adriatic Kamp is een fantastische familiecamping vlak over de grens met Kroatië. Theoretisch gezien kan je thuis ontbijten en drink je je nightcap op het terras van je stacaravan. Het centrum van Umag ligt op een kleine 6 kilometer. 







Met maar liefst drie zwembaden en diverse sportfaciliteiten is vakantiepark Sol Amfora for Plava Laguna gelegen op het Stella Maris Resort de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin of een groep vrienden.








Op het resort Polynesia liggen de nieuw gebouwde appartementen Sol Katoro. Mooie, nette en ruime appartementen. Je voelt de privacy door het ruim opgezette resort.








Je rijdt nét de grens over van Kroatië en staat al op Camping Stella Maris. Het resort treintje brengt je binnen no-time naar het centrum van Umag, wat niet ver van de camping ligt. Je slaapt op heerlijke bedden in spiksplinternieuwe stacaravans.






De charmante badplaats en havenstad Umag telt 13.000 inwoners en ligt aan de noordwestkust van Istrië, vlakbij de Sloveense grens. Het oudere stadsgedeelte werd oorspronkelijk gebouwd op een eiland, maar ligt tegenwoordig op een schiereiland met bijhorende strekdam. Langs de promenade vindt u het ene visrestaurantje na het andere, terwijl kleurige terrasjes het marktplein met de St. Peregrinuskerk en bijhorende Venetiaanse klokkentoren sieren. De Umag Riviera is een paradijs voor iedere zonaanbidder met een opeenvolging van romantische stranden, kreken, baaien, lagunes en rotspartijen. Bij natuurliefhebbers zal het binnenland beslist in de smaak vallen: tussen de Dragonja- en Mirnarivier ontdekt u een prachtig glooiend landschap met bossen, wijn- en olijfgaarden, authentieke dorpjes en middeleeuwse kerkjes met mooie fresco’s. Spanning voor het hele gezin vindt u bij Adrenaline Park Umag. Dit adrenaline park ligt tussen de bomen en heeft op verschillende hoogtes spannende routes door het bos.

Kroatië excursies, tickets en bezienswaardigheden